Over ons

Wie wij zijn

Het gezicht achter Heerlijke Streken is Collin Feenstra. Als gedreven en gepassioneerd horecamanager heeft hij in het najaar van 2018 de stap gemaakt om zijn eigen horecazaak op te zetten. Een zaak waar hij zijn hart en passie voor horeca in kwijt kan. Het pand van Heerlijke Streken is voormalig Azzurro eten en drinken, Collin heeft hier enkele jaren als bedrijfsleider gewerkt. Toen hem ten ore kwam dat Azzurro te koop zou komen, was de keuze snel gemaakt en zette Collin samen met zijn vrouw Suzanne de stap om zijn droomzaak op te zetten en is in april 2019 Heerlijke Streken geboren.

Collin is een geboren horecaman, die kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan. Hij zal alles er aan doen om het gasten naar hun zin te maken. En dat altijd met een vrolijke lach op zijn gezicht.

Collin en Suzanne wonen samen met hun vijf kinderen (Prosper, James, Ian, Lyra en Joaquin) in het prachtige Scheemda.

 

Direct reserveren ? Klik hier!

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag
  • 12:00 - 21:00
Donderdag
  • 12:00 - 21:00
Vrijdag
  • 12:00 - 21:00
Zaterdag
  • 12:00 - 21:00
Zondag
  • 12:00 - 21:00

Onze missie

Onze missie is dat gasten een beleving hebben waar genieten voorop staat. Zowel door het eten, als door de service en de omgeving. Kwalitatief goede gerechten die voor elk budget beschikbaar zijn. Daarnaast hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan, met de liefde voor de regio Oldambt kiezen wij bewust voor het gebruik van streekproducten als ingrediënten voor onze gerechten.

Wij willen een plek creëren waar jong en oud kunnen genieten. Omdat wij zelf kinderen hebben en Suzanne uit het onderwijs komt is de keuze voor een kindvriendelijk restaurant een must. Terwijl ouders kunnen genieten van hun eten of drinken, vermaken kinderen zich in de interactieve kinderspeelhoek.

Blauwestad en Oldambt

In de oude polders van het noordoosten van Groningen is in 2005 het Oldambtmeer gecreëerd. Het Oldambtmeer vormt het hart van de Blauwestad: een waterrijk natuurgebied waar men kan wonen en recreëren. De omgeving biedt enorm veel mogelijkheden tot vertier.

 

Uit de brochure van Blauwestad:

‘Blauwestad bestaat uit vijf woongebieden, elk met een eigen karakter. In en om de woongebieden zijn er veel mogelijkheden om te recreëren. Een uitgebreid netwerk van fiets- en wandelpaden leidt u langs het meer, door de natuurgebieden Reiderwolde en De Tjamme en langs Landgoed Ennemaborg. Hier zijn ook diverse ruiterpaden aangelegd. De vier havens die in verbinding staan met het Oldambtmeer zijn een uitstekende uitvalsbasis voor een dagje op het water. U kunt er uw boot te water laten of een bootje huren, zeillessen volgen of zelfs meedoen aan een wedstrijd. Liefhebbers van de hengelsport hebben het rijke viswater van het gebied ontdekt. Zwemstranden zijn te vinden aan de Noord- en Zuidkant van het meer.  ‘

Direct reserveren ? Bel nu: 0597 726 888

Relaties

Heerlijke Streken heeft een nauwe samenwerking met Lijfering drankengroothandel. Al onze dranken komen hier vandaan. Daarnaast hebben wij een nauwe samenwerking met Heineken, Coca Cola en Bonnebella coffees. Wij staan voor hoge kwaliteit van onze producten en hebben daarop onze leveranciers uitgezocht.

 

Vacatures

Wil jij ons team komen versterken ?

Klik dan hier voor onze vacatures