Gepubliceerd op:
Sinterklaasfeest

 

Op zaterdag 23 november om 14:00 uur komt Sinterklaas en zijn Pieten speciaal voor kinderen uit Blauwestad en omgeving naar het Havenkwartier bij Heerlijke Streken.

De intocht is vrij toegankelijk voor alle kinderen uit de Blauwestad en omgeving. Papa’s, mama’s en grootouders zijn natuurlijk van harte welkom.

Na aankomst zal de Sint met zijn Pieten een bezoekje brengen aan restaurant Heerlijke Streken. Hier wordt een leuk feestje gevierd met pietendisco, pannenkoeken eten, ranja drinken, cadeautjes, schminken en knutselen. Voor ouders/grootouders staat een heerlijk bakje koffie of thee klaar. Rond 16:30 zullen we Sinterklaas en zijn Pieten weer uitzwaaien.

Voor deze middag vragen wij een bijdrage van €9.95 per kind (incl. activiteit, eten/drinken en cadeautje). Deelname na opgave via 0597-726888, appje naar 0655209799 of mail naar info@heerlijkestreken.nl.

NB: er geldt een minimale deelname van 20 kinderen en maximale van 60 kinderen. Heerlijke Streken behoudt zich het recht om het evenement te annuleren.

Foto's

Bekijk ook

Afhalen

Afhalen
Vanaf nu, zaterdag 25 april zijn wij geopend voor afhalen. U kunt hier onze menukaart bekijken, of via menukaart/take-out. Op dit moment is het alleen nog mogelijk om telefonisch te bestellen via 0597…
 

High tea actie

High tea actie
Januari en februari high tea maand bij Heerlijke Streken. Kom genieten van onze Heerlijke verse biologische Fairtrade thee van tea quiero in acht verschillende smaken. Met heerlijke zoete hapjes, scon…
 

Workshop taart maken

Workshop taart maken
Kom donderdag 30 januari een workshop taarten maken volgen bij Heerlijke Streken.Onder leiding van gepassioneerd banketbakker Bert Starke worden de beginsels van het opmaken van taarten geleerd. Gezel…