Gepubliceerd op:
Sinterklaasfeest

 

Op zaterdag 23 november om 14:00 uur komt Sinterklaas en zijn Pieten speciaal voor kinderen uit Blauwestad en omgeving naar het Havenkwartier bij Heerlijke Streken.

De intocht is vrij toegankelijk voor alle kinderen uit de Blauwestad en omgeving. Papa’s, mama’s en grootouders zijn natuurlijk van harte welkom.

Na aankomst zal de Sint met zijn Pieten een bezoekje brengen aan restaurant Heerlijke Streken. Hier wordt een leuk feestje gevierd met pietendisco, pannenkoeken eten, ranja drinken, cadeautjes, schminken en knutselen. Voor ouders/grootouders staat een heerlijk bakje koffie of thee klaar. Rond 16:30 zullen we Sinterklaas en zijn Pieten weer uitzwaaien.

Voor deze middag vragen wij een bijdrage van €9.95 per kind (incl. activiteit, eten/drinken en cadeautje). Deelname na opgave via 0597-726888, appje naar 0655209799 of mail naar info@heerlijkestreken.nl.

NB: er geldt een minimale deelname van 20 kinderen en maximale van 60 kinderen. Heerlijke Streken behoudt zich het recht om het evenement te annuleren.

Foto's

Bekijk ook

Kerstmis bij Heerlijke Streken

Kerstmis bij Heerlijke Streken
 Vier Eerste Kerstdag bij Heerlijke Streken met een geweldige kerstbrunch of luxe viergangendiner. Vooraf reseveren noodzakelijk
 

Workshops en evenementen

Workshops en evenementen
 We hebben dit najaar leuke workshops en evenementen gepland. Neem snel een kijkje op de evenementenkalender voor meer informatie.  Reseveren en opgaven kan door te mailen naar info@heerlij…
 

Opening

Opening
Op zaterdag 6 april 2019 om 13.00 uur zullen wij onze deuren openen. U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen in Heerlijke Streken en de unieke sfeer te proeven. Bij de opening zal Heerlijk…