Gepubliceerd op:
Sinterklaasfeest

 

Op zaterdag 23 november om 14:00 uur komt Sinterklaas en zijn Pieten speciaal voor kinderen uit Blauwestad en omgeving naar het Havenkwartier bij Heerlijke Streken.

De intocht is vrij toegankelijk voor alle kinderen uit de Blauwestad en omgeving. Papa’s, mama’s en grootouders zijn natuurlijk van harte welkom.

Na aankomst zal de Sint met zijn Pieten een bezoekje brengen aan restaurant Heerlijke Streken. Hier wordt een leuk feestje gevierd met pietendisco, pannenkoeken eten, ranja drinken, cadeautjes, schminken en knutselen. Voor ouders/grootouders staat een heerlijk bakje koffie of thee klaar. Rond 16:30 zullen we Sinterklaas en zijn Pieten weer uitzwaaien.

Voor deze middag vragen wij een bijdrage van €9.95 per kind (incl. activiteit, eten/drinken en cadeautje). Deelname na opgave via 0597-726888, appje naar 0655209799 of mail naar info@heerlijkestreken.nl.

NB: er geldt een minimale deelname van 20 kinderen en maximale van 60 kinderen. Heerlijke Streken behoudt zich het recht om het evenement te annuleren.

Foto's

Bekijk ook

Kerst

Kerst
 Op beide Kerstdagen zijn we geopend voor een heerlijke brunch en luxe en gezellige diner. Reserveren kan door te bellen naar 0597-726888 of te mailen naar info@heerlijkestreken.nl
 

Provinciewinnaar terras top 100

Provinciewinnaar terras top 100
 Dit jaar deden we mee aan de contest van Misset horeca voor de terras top 100. En de uitslag was top!
 

Teambuilding

Teambuilding
 Aangezien het aantal aanvragen voor teambuilding dusdanig hoog werd dat het voor ons alleen niet meer te behappen was, zijn wij tot een samenwerking gekomen met het eventingbureau TBevents.