Gepubliceerd op:
Sinterklaasfeest

 

Op zaterdag 23 november om 14:00 uur komt Sinterklaas en zijn Pieten speciaal voor kinderen uit Blauwestad en omgeving naar het Havenkwartier bij Heerlijke Streken.

De intocht is vrij toegankelijk voor alle kinderen uit de Blauwestad en omgeving. Papa’s, mama’s en grootouders zijn natuurlijk van harte welkom.

Na aankomst zal de Sint met zijn Pieten een bezoekje brengen aan restaurant Heerlijke Streken. Hier wordt een leuk feestje gevierd met pietendisco, pannenkoeken eten, ranja drinken, cadeautjes, schminken en knutselen. Voor ouders/grootouders staat een heerlijk bakje koffie of thee klaar. Rond 16:30 zullen we Sinterklaas en zijn Pieten weer uitzwaaien.

Voor deze middag vragen wij een bijdrage van €9.95 per kind (incl. activiteit, eten/drinken en cadeautje). Deelname na opgave via 0597-726888, appje naar 0655209799 of mail naar info@heerlijkestreken.nl.

NB: er geldt een minimale deelname van 20 kinderen en maximale van 60 kinderen. Heerlijke Streken behoudt zich het recht om het evenement te annuleren.

Foto's

Bekijk ook

Teambuilding

Teambuilding
 Aangezien het aantal aanvragen voor teambuilding dusdanig hoog werd dat het voor ons alleen niet meer te behappen was, zijn wij tot een samenwerking gekomen met het eventingbureau TBevents.
 

Frozen cocktails

Frozen cocktails
 Exclusief bij Heerlijke Streken, verukkelijke Frozen cocktails. Gemaakt van Frostini snow. Vefrissend, verkoelend en heerlijk.
 

Nieuw concept

Nieuw concept
 Na een lange lockdown zijn we weer geopend. Met een geheel nieuw concept: mezze dining. Genieten van kleine gerechten met Wereldse smaken. Met veel liefde en passie gemaakt.