Terug naar Nieuws en evenementen

Provinciewinnaar terras top 100

Gepubliceerd op:
Provinciewinnaar terras top 100

 Dit jaar deden we mee aan de contest van Misset horeca voor de terras top 100. En de uitslag was top!

 

☀️ Heerlijke Streken in de #terrastop100 ☀️
De Missethoreca terrastop100 is een wedstrijd waarbij een vakjury en mystery guests anoniem een bezoek brengt aan je terras. Hierbij word je beoordeeld op service, ambiance en kwaliteit.
🥂 Met heel veel trots kun wij mededelen dat Heerlijke Streken op plaats 55 van Nederland is geëindigd. Hiermee zijn wij Provinciewinnaar van Groningen.
Heel erg trots op het hardwerkende en gepassioneerde team van Heerlijke Streken. Na een moeilijke periode door corona staan we als een huis.
“ Heerlijke Streken is dus een pionier in het gebied.
De inrichting van het restaurant is gezellig, de menukaart biedt mooie producten en de bediening is gastvrij. Hoewel er wordt gezegd dat Groningers stug zijn, is de bediening het tegendeel. De vrouwelijke medewerker is hartelijk, vriendelijk en zeer gastvrij. We voelen ons hier welkom.

Foto's

Bekijk ook

Kerst 2023

Kerst 2023
𝕍𝕚𝕖𝕣 𝕕𝕖 𝕗𝕖𝕖𝕤𝕥𝕕𝕒𝕘𝕖𝕟 Samenzijn, gezelligheid en heerlijk eten. Kom genieten tijdens de feestdagen bij Restaurant Blauwestad  -  He…
 

Frozen cocktails

Frozen cocktails
 Exclusief bij Heerlijke Streken, verukkelijke Frozen cocktails. Gemaakt van Frostini snow. Vefrissend, verkoelend en heerlijk.
 

Nieuw concept

Nieuw concept
 Na een lange lockdown zijn we weer geopend. Met een geheel nieuw concept: mezze dining. Genieten van kleine gerechten met Wereldse smaken. Met veel liefde en passie gemaakt.