Terug naar Nieuws en evenementen

Provinciewinnaar terras top 100

Gepubliceerd op:
Provinciewinnaar terras top 100

 Dit jaar deden we mee aan de contest van Misset horeca voor de terras top 100. En de uitslag was top!

 

☀️ Heerlijke Streken in de #terrastop100 ☀️
De Missethoreca terrastop100 is een wedstrijd waarbij een vakjury en mystery guests anoniem een bezoek brengt aan je terras. Hierbij word je beoordeeld op service, ambiance en kwaliteit.
🥂 Met heel veel trots kun wij mededelen dat Heerlijke Streken op plaats 55 van Nederland is geëindigd. Hiermee zijn wij Provinciewinnaar van Groningen.
Heel erg trots op het hardwerkende en gepassioneerde team van Heerlijke Streken. Na een moeilijke periode door corona staan we als een huis.
“ Heerlijke Streken is dus een pionier in het gebied.
De inrichting van het restaurant is gezellig, de menukaart biedt mooie producten en de bediening is gastvrij. Hoewel er wordt gezegd dat Groningers stug zijn, is de bediening het tegendeel. De vrouwelijke medewerker is hartelijk, vriendelijk en zeer gastvrij. We voelen ons hier welkom.

Foto's

Bekijk ook

Kerst

Kerst
 Op beide Kerstdagen zijn we geopend voor een heerlijke brunch en luxe en gezellige diner. Reserveren kan door te bellen naar 0597-726888 of te mailen naar info@heerlijkestreken.nl
 

Teambuilding

Teambuilding
 Aangezien het aantal aanvragen voor teambuilding dusdanig hoog werd dat het voor ons alleen niet meer te behappen was, zijn wij tot een samenwerking gekomen met het eventingbureau TBevents.