Terug naar Nieuws en evenementen

Kerst bij Heerlijke Streken

Gepubliceerd op:
Kerst bij Heerlijke Streken

De avonden worden al donkerder en de straten worden al versierd met de meest prachtige verlichtingen. Het duurt niet lang meer en de feestdagen staan om de hoek. Eerste Kerstdag zijn wij geopend zodat u kunt genieten van een gezellige en heerlijke culinaire middag of avond. We zijn geopend voor brunch of diner. 

 

 Wilt u genieten van dit heerlijks, dan raden wij u aan om tijdig te reserveren door te bellen op 0597-726888, te appen op 0655209799 of te mailen naar info@heerlijkestreken.nl.

We hebben van 11.00 tot 13.30 een heerlijke Kerstbrunch. Uitermate geschikt voor families en gezinnen. Zie foto voor meer informatie.
's Avonds hebben we vanaf 17:00 een luxe diner. Zie foto voor meer informatie.

Foto's

Bekijk ook

Teambuilding

Teambuilding
 Aangezien het aantal aanvragen voor teambuilding dusdanig hoog werd dat het voor ons alleen niet meer te behappen was, zijn wij tot een samenwerking gekomen met het eventingbureau TBevents.
 

Frozen cocktails

Frozen cocktails
 Exclusief bij Heerlijke Streken, verukkelijke Frozen cocktails. Gemaakt van Frostini snow. Vefrissend, verkoelend en heerlijk.
 

Nieuw concept

Nieuw concept
 Na een lange lockdown zijn we weer geopend. Met een geheel nieuw concept: mezze dining. Genieten van kleine gerechten met Wereldse smaken. Met veel liefde en passie gemaakt.