Arrangementen

Voor een unieke ervaring kunt u voor het varen en picknick arrangement kiezen. U kunt heerlijke varen in een luxe sloep over het Oldambtmeer, tussendoor kunt u genieten van uw goedgevulde picknickmand of lunch bij Heerlijke Streken

Picknicken

Picknicken
 Heerlijke Streken biedt u de mogelijkheid om te genieten van de heerlijkheden uit onze keuken op uw eigen locatie door het huren van een picknickmand. Deze picknickmand is gevuld met lekkernijen, drinken en bestek en borden. Terwijl u heelijk op het Oldambtmeer vaart een lekker kopje koffie en vers belegd broodje. Klinkt goed toch? Reserveer nu uw picknickmand.
 

High tea

High tea
Samen genieten met een kan thee en heerlijke hapjes. Heerlijk op het terras of binnen bij de kachel bijkletsen onder het genot van high tea, met verse biologische thee en de lekkerste hapjes. Reserveer nu uw high tea.    
 

Barbecue

Barbecue
Wat is mu heerlijker dan een fijne zomerdag afsluiten met barbecueën aan je eigen tafel op een prachtig terras aan het Oldambtmeer. Heerlijke Streken biedt u de mogelijkheid om met uw gezelschap te genieten van een heerlijke barbecue. Geschikt voor groepen vanaf twaalf personen.